MobilPrisGuiden leverer opdaterede prissammenligninger på mobiltelefoner, mobil abonnementer og bredbånd.

Guiden er 100% reklamefinansieret og derfor omkostningsfri for brugerne.

Har du spørgsmål eller forslag til rettelser og forbedringer mv. er du meget velkommen til at kontakte os ved at benytte formularen på kontaktsiden.

MobilPrisGuiden tager forbehold for fejl og tilstræber altid at give forbrugerne den bedst mulige rådgivning i forbindelse med sammenligning af de billigste priser på mobiltelefoner og abonnementer.

Vi vil primært opdatere nyheder og priser fra de mest populære selskaber og på mobiler som bl.a. Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia og mange flere.

MobilPrisGuiden benytter cookies og tracking på vores site – dette gør vi for med Analytics at kunne se f.eks. hvilke sider som vores besøgende er interesserede i og hvornår på ugen de oftest læses mv. Derudover benytter vores selskabslinks tracking, så vores partnere kan se hvilken trafik vi sender til dem (dette giver os mulighed for at tilbyde prissammenligningen 100% gratis for vores brugere). Vi indsamler ingen personlige informationer overhovedet.Vores tidligere blog-indlæg er arkiveret her.


Hvis du har ris eller ros vil vi meget gerne kontaktes på “info at mobilprisguiden.dk”.