Mobil abonnementHer får du det billigste mobilabonnement

Betaler du for meget for dit mobilabonnement?
Stort set alle danskere er i dag i besiddelse af en mobiltelefon med et dertilhørende abonnement. Men rigtig mange mobilejere betaler for meget mere, end de egentlig har brug for. Derfor kan det være en rigtig god ide at undersøge, om du eller nogle af de andre i din husstand, som du måske også betaler for, betaler for mange flere timer og meget mere data, end der bliver brugt. Det er langt de færreste, der bruger deres taletid og mængde af data hver eneste måned, og hvis du aldrig har overgået dine grænser for tid og data, er der måske en mulighed for at spare penge.

Det er nemt at skifte teleselskab

En af de ting, der holder mange fra rent faktisk at få gjort noget ved det og få skiftet teleselskab er, at de fejlagtigt tror, det er noget, der er bøvlet eller taget lang tid. Men faktisk er mange teleselskaber meget behjælpelige med at ordne alt det praktiske for dig, når du først har meldt dig ind i et andet teleselskab. Så finder du et abonnement hos en anden udbyder, der er mere fordelagtigt for dig, er der gode chancer for, at du, bare ved at oprette dig hos, automatisk bliver kunde der og automatisk bliver opsagt hos dit gamle teleselskab.

Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Har du en ide om, at det kunne være en ide for dig at skifte over til et andet og billigere abonnement, men har du ingen ide om, hvor du finder listen over dine øvrige muligheder, kan det være en god ide at tage noget så simpelt som Google i brug. For ved at søge på nettet kan du nemt finde decideret prissammenligningstabeller over de mobilabonnementer, der er på markedet lige nu. Og ved at bruge sådan et værktøj, slipper du for at skulle sidde og sammenligne alle priserne manuelt.

Find ud af hvor meget du har brug for

Men inden du overhovedet går i gang med at jagte et nyt mobilabonnement, er det som sagt en god ide at sætte dig ind i, hvor meget du overhovedet har brug for. Bruger du eksempelvis kun en times taletid og mindre end en gb data om måneden, er der ingen grund til at betale for ti gange så meget. Der er en del abonnementløsninger på markedet, der tilbyder abonnementer på helt ned til en times taletid og en gb data, så det kan være gode alternativer for dig.

3 mobilabonnementer til dig der ikke har brug for så meget

Selvom der snart ikke findes mange mobilejere, der kan klare sig med mindre end en håndfuld data og taletid hver måned, så er der alligevel stadig en bunke tilbage af dem, der måske ikke engang er skiftet over til en smartphone endnu, men som stadig har brug for et mobilabonnement. Hvis du er en af dem, der ikke har brug for særlig meget i dit abonnement, er der her samlet en oversigt over tre af de muligheder du har for at sætte dig så billigt i det som overhovedet muligt. Alle abonnementer er inklusiv en gb data og en times tale om måneden.

Oister

Oister har i løbet af de sidste par kørt med en meget aggressiv markedsføring, hvilket har givet dem et boost af kunder. De er meget kendte for deres lavprisabonnementer, som alle kan være med på. De tilbyder dig samme abonnement for en månedlig pris på 49 kroner.
Her slipper du for at skulle belemres med oprettelsesgebyret, da det er kvit og frit at blive medlem.

Call me

Den sidste bejler på denne liste er Call me, der lige så er på banen med en prisvenlig løsning. De har også en pakke en en times taletid og en gb data, og her skal du slippe minimum 55,50 kroner om måneden. Oprindeligt hedder prisen 49 kroner om måneden ligesom Oister, men de vælger lige at krydre den med et månedligt administrationsgebyr.
Vær opmærksom på, at du her både får fri sms og ingen binding, men at du skal nøjes med 3G, da der ikke er 4G i denne pakke. Så er du glad for 4G, bør du vælge en af de to andre muligheder.

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Vil du gerne have et nyt mobilabonnement?

Er du utilfreds med dit nuværende teleselskab, eller er priserne bare for dyre i forhold til, hvad du har brug for? Så kan det være en god ide at begynde at kigge sig lidt om efter nogle andre muligheder. Der er rigeligt af dem på markedet, og med de mange lavprisselskaber, der er begyndt at dukke op rundt omkring, bør det være nemt for dig at finde frem til en løsning, som er mere prisvenlig, og som passer bedre til dine behov.

Kig på din historik og find dine behov

Men hvordan finder du egentlig ud af, hvad dine behov er?

En af de nemmeste måder at finde frem til det på, er ved at kigge på tallene fra dit nuværende abonnement. Her bør du kunne gå ind og se i din historik, hvor meget data og taletid du bruger hver måned. Ikke hvad du betaler for, men hvad du rent faktisk bruger. For selvom du måske har et abonnement på 10 gb data 10 timers tale, kan det være, du kun bruger en brøkdel af det. Så ved at kigge på tallene fra din historik hos din nuværende udbyder, bør du nemt kunne finde frem til et cirkatal på, hvad du har behov for i et nyt abonnement.

Sammenlign abonnementer og priser nemt og hurtigt

Når du har fundet ud af, hvor meget du brug for i et nyt abonnement, skal du jo i gang med at finde ud af, hvor du skal oprette dig. Der er som sagt mange muligheder på markedet, og det kan være svært lige at finde hoved og hale på alle sammen. Dog kan det være en hjælpende hånd at gøre brug af en af de mange sammenligningssider på nettet, der specialiserer sig i netop mobilabonnementer. Derinde kan du hurtigt filtrere dig frem til de abonnementer, der har det, du har brug for, og se hvor meget de hver især koster hos den respektive udbyder.

Læg mærke til oprettelsesprisen

Hvis der er to ens abonnementer, der har den samme månedlige pris, kan det være en god ide at kigge på et evt. oprettelsesgebyr. Der er nogle, der tager 0 kroner i oprettelse, mens der er andre, der kan finde på at tage helt op imod 99 kroner. Og så kan man jo lige så godt vælge det billigste alternativ og spare så meget som muligt.

Mobilabonnement

Der findes mange teleudbydere i Danmark, og de varierer vidt og bredt i forhold til både dækning og ydelse, men også den kundeservice man møder når man har brug for assistance.

Til dig der ønsker fri tale

Firmaerne lover ofte fri tale til deres kunder, men få kunder laver regnestykket.
For at finde ud af om fri tale kan betale sig, skal du undersøge hvor længe du gennemsnitligt taler i telefon, ud fra et snit som er sigende for dit normale forbrug. Prøv f.eks. at regne ud fra cirka en 6-måneders periode for at blive bevidst om dit behov.
En uges forbrug er ikke retvisende for en hel måned, og slet ikke 6 måneder. Regn derfor din minutpris ud for et givent interval, og find ud af, om det matcher den pris du skal betale for at få fri tale.

1 kommentar til “Mobil abonnement”

  1. Pingback: mobil abonnement pris | mobile-danmark

Der er lukket for kommentarer.